"1 DAAGSE TRAINING BASIS CONCEPTDENKEN"

― Let Us Ampersand You
cirkeltje

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

And-Concepts laat JOU zien wat je toevoegt, wat jouw onderscheidende vermogen is. En als je weet wat je toevoegt, is keuzes maken een feest!
Je visie op jouw organisatie is het hart van je concept. Die visie zie je terug in de keuzes die je maakt, je aanpak en in je communicatie. Ben jij hier consequent in, dan zullen je medewerkers dit ervaren als heldere aansturing. En dan zullen je gasten dit beleven als een helder, onderscheidend concept.

Schat je in dat je ideeën nog concreter kunnen, dat de samenhang in je keuzes nog beter kan? Volg dan deze training en leer werken met de tools voor conceptdenken om het maximale uit je visie te halen.
And-Concepts biedt daarom deze éen-daagse training basis conceptdenken aan.

bliksem4

HAAL HET MAXIMALE UIT JE VISIE

We staan midden in een tijdperk dat volop aan het veranderen is en waar ontwikkelingen elkaar in sneltreinvaart opvolgen. Een tijdperk waarin we constant gevraagd worden keuzes te maken. Maar hoe maak je keuzes? Een concept helpt je met het maken van deze keuzes. In deze training leer je wat een concept is, waarom het belangrijk is om een concept te ontwikkelen en hoe je een concept ontwikkelt. Deze training biedt jou als professional de tools om zelf aan de slag te kunnen gaan en beter nog om het concept ook te bewaken. Zo houd je de regie in eigen hand. We nemen je mee aan de hand van de methode van conceptontwikkeling. Het is een methode waarmee je alle stappen doorloopt om tot een goed concept te komen. Het is een manier van denken die je helpt bij alle keuzes die je moet maken.

bliksem4

VOOR WIE?

De training is bedoeld voor iedere professional die een rol speelt in het proces van conceptontwikkeling of daar graag meer van wil weten (om bijvoorbeeld jouw eigen klant beter te kunnen begeleiden). Bijvoorbeeld architecten, hr-adviseurs, vormgevers, interieurontwerpers, marketeers en communicatiedeskundigen.

cirkeltje

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer: neem contact met ons op
Duur:
 1 dag (09:30u - 17:00u)
Prijs: op aanvraag, inclusief een lekkere lunch
Deelnemers: Minimaal 4 - maximaal 8
Let op: Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je van ons een mail om 50% voorschot te betalen. Indien de training wordt geannuleerd, zullen betaalde voorschotten door ons teruggestort worden.

bliksem4

MAATWERK

Een incompany training of maatwerktraining bij ons in de studio is natuurlijk ook mogelijk. Deze training zal ingaan op specifieke vraagstukken binnen jouw organisatie. Afhankelijk van het vraagstuk kunnen de trainingen in meer dagen worden aangepast.

bliksem2

"SCHRIJF JE VANDAAG AL IN VOOR DE EERSTVOLGENDE CURSUS!"

― En word een held in Conceptdenken!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Heb je nog vragen of kunnen wij jou ergens mee helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

ADRES AND-CONCEPTS

Veemarktstraat 68a
4811 ZJ Breda

ELAINE MEYS

+31(0)6 24 37 53 00
Scroll to Top